Videokursus online - Sådan kommer du i gang med video i vorksomheden

Online videokursus update

16/06 - 2017: Vi har sommertravlhed med vores kunder ;-) Kurset er pt. på standby, men vi genoptager efter sommerferien.
01/04 - 2017: Vi brainstormer i øjeblikket på første pilot afsnit/modul.
14/03 - 2017: Indholdsfortegnelsen er på plads, så nu skal der bare skrives :-)
08/03 - 2017: Vi har samlet feedback fra potentielle kursister og igangsætter nu udarbejdelsen af indholdsfortegnelsen.
11/02 - 2017: Vi brainstormer på livet løs - det bliver virkelig godt!
01/02 - 2017: Vi har længe haft det på to do listen, men nu igangsætter vi endeligt udarbejdelsen af vores online videokursus.

Lidt praktisk info

Hvem er videokurset for?

Videokurset er for dig, der så småt er gået i gang med at lave videoer internt i virksomheden eller på sociale medier, men også for dig der lige mangler det sidste skub for at komme rigtigt i gang.

Hvad kræver det af udstyr?

Så længe du som minimum har en smartphone kan du komme i gang. Essensen med dette kursus er netop at du ikke skal gå ud og investere i alt muligt fancy udstyr inden du starter, da det typisk lige præcis er grunden til at du aldrig rigtigt kommer i gang. Der er mange ting, som gør en video god og lys, lyd og kamera er bare en meget lille del af det. Hvis du ikke har styr på komposition, opbygning, målgruppe, dit budskab og en masse andre ting, er det fuldstændig ligegyldigt hvilket udstyr du har at arbejde med.

Hvor foregår kurset?

Kurset kommer til at ligge online, så du har adgang til det 24/7 til uendeligt tid.

Hvad er kursusformatet?

Video, video, video. Ingen tekst. Kurset kommer til at indeholde over 4 timers videotrænings materiale, spækket med tips og praktiske eksempler.

Hvornår kan jeg tage kurset?

Vi arbejder hårdt på at få kurset klar hurtigst muligt, men datoen er endnu uvis. Skriv dig på listen, så skal vi nok holde dig opdateret ;-)

Hvad koster kurset?

Din investering for kurset har vi ikke helt styr på endnu, men vi skal nok meld ud, så snart vi ved mere.

Det siger kursisterne om vores tidligere 1:1 kurser/workshops

Vi laver nu dette online videokursus, som du får adgang til 24/7, på baggrund af de utallige workshops vi har afholdt for virksomheder, der enten selv skal i gang med videoproduktion eller online videomarkedsføring.

Du kan herunder læse et par udtalelser fra tidligere kursister:

 

“Skal du i gang med egen videoproduktion kan en workshop hos videofabrikken klart anbefales. Der findes en masse tutorials og information omkring videoproduktion på nettet men at sidde sammen med Henrik giver noget helt andet. Jeg fik en masse brugbare værktøjer med hjem og fik inputs til en masse teknikker, som det sikkert ville tage lang tid at lære og søge frem på nettet. Vi dækkede både teknik ift. optagelse/redigering og jeg fik en masse gode råd ift. arbejdesgange ved et videoprojekt. Workshoppen betyder for os, at vi får lavet et bedre produkt på kortere tid, da vi undgår nogle af begynder fejlene og vi derfor kommer hurtigere og bedre i gang med videoproduktion end det ellers ville have været tilfældet.

Tak for en inspirerende og lærerig dag.”

Morten Burcharth, Content manager, Inwido e-commerce JNA vinduer  & døre A/S

“Det var en god og professionel fremlæggelse fra Henriks side. Workshoppen kan bestemt anbefales.”

Didde Grevelund, Grafiker, Sol og strand feriehusudlejning

Har du inputs?

Vi hører meget gerne fra dig såfremt du har inputs til indholdet af videokurset. Bare tøm dit hovede for tanker, ideér eller udfordringer og skriv dem herunder.