YouTube annoncering

Med Youtube annoncering får du helt unikke muligheder for markedsføring af dit produkt, din virksomhed eller dig selv.

YouTube har hver måned over 800 mio. søgninger og er dermed verdens næststørste søgemaskine – og det betyder, at der er masser af markedsføringspotentiale i denne form for annoncering.

Masser af muligheder i markedsføring på YouTube

Når du bruger YouTube annoncering, får du mulighed for at målrette din markedsføring mod helt specifikke parametre, såsom køn, alder, interesseområder og geografisk placering. Det sikrer, at du kun bruger penge på rent faktisk at ramme den målgruppe, du henvender dig til, i modsætning til eksempelvis traditionelle tv-reklamer, som bliver vist på et fast tidspunkt til en bred skare af den danske befolkning.

Derudover kan du selv vælge, hvordan du vil annoncere – f.eks. som intro til en anden video eller visninger af din video i selve søgeresultaterne.

På den måde kan du også selv vælge, hvordan du vil betale for din YouTube markedsføring. Enten pr. klik eller hver gang nogen har set din video i mindst 30 sekunder eller helt til enden.

Lad os hjælpe med din YouTube annoncering

Vi har bred erfaring med YouTube annoncering inden for en lang række forskellige brancher – lige fra procesindustri til løbesko. Det betyder, at vi kan sammensætte din Youtube markedsføring, så den er maksimalt rentabel for dig og du ikke bruger unødig tid og penge på annoncering, der ikke er 100% målrettet netop din målgruppe, produkter og visioner.

Vil du gerne høre mere om markedsføring på YouTube, er du meget velkommen til at kontakte os – vi kan hjælpe med både produktion af din video og selve din YouTube annoncering.

 

 

Vi brænder for at lave videoer af en ekstra høj kvalitet, til priser hvor alle kan være med. Skal vi tage en uforpligtende snak om dine ønsker? Indhent tilbud