Instore video

At promovere sine produkter eller sit brand med en in store video direkte hvor kunderne er – i butikkerne – er en effektiv metode til markedsføring, der gør indtryk.

Maksimal påvirkning

Når du vil påvirke dine kunder i retning af et køb, er en instore video et markant bedre salgsværktøj end traditionelle produktdisplays.

Således kan du nemlig på en eksklusiv måde fremvise dine produkter bedre, end du allerede gør. En in store video afspillet på en skærm i forbindelse med din produktopstilling, kan nemlig vise meget mere, fortælle meget mere og påvirke meget mere end de gængse metoder til produktpræsentation.

Du kan præsentere, hvordan man anvender produktet, kunderne kan se varerne in situ og du har mulighed for at underbygge de signaler, som selve produktprofilen i form af emballage og brand allerede sender. Som ekstra gevinst får du med en instore video også positioneret dit brand som værende endnu mere professionelt og kvalificeret end dine konkurrenters.

Instore video som stemningsunderbygger

Afspilning af video begrænser sig ikke kun til butikker, men kan også benyttes på caféer, receptioner og lignende.

Alle ved, at det er kundernes følelser, der i sidste ende afgør, om du får succes med et salg eller ej – og stemningsfyldte instore videoer, der forstærker allerede eksisterende sanseindtryk kan medvirke til både salg og mersalg.

Forestil dig en video, der præsenterer din cafés lækre kager, en varmefyldt video fra strandene på Bali der afspilles i dit rejsebureaus reception eller en in store video med poetisk stemning fra den aktuelle årstid til at komplimentere dine nye sæsonvarer.

Mulighederne er mange.

Se eksempel på en af vores instore videoer her

Vi brænder for at lave videoer af en ekstra høj kvalitet, til priser hvor alle kan være med. Skal vi tage en uforpligtende snak om dine ønsker? Indhent tilbud