Reklamefilm

En god reklamefilm er kendetegnet ved at være professionelt produceret – og at den bliver husket og dermed lagrer sig i dine potentielle kunders bevidsthed.

Hos Videofabrikken tilbyder vi professionel reklamefilm produktion der passer til netop den branche du er i og den målgruppe, du vil henvende dig til. Der er jo forskel på, om du sælger biler eller online ydelser.

Reklamefilm med mange formål

Generelt anses formålet med en reklamefilm for at være opmærksomhedshenledning på et produkt. Men det behøver det ikke at være.

Det kan også være, du har behov for at brande dig selv eller din virksomhed. Formålet med en reklamefilm kan også være at skabe fundraising, opmærksomhed på en begivenhed eller måske endda en god sag.

Det åbner op for muligheden for reklamefilm i en lang række brancher. Måske kan du endda blive en first-mover indenfor netop dit felt, hvilket giver dig et endnu større forspring i forhold til dine konkurrenter.

Få en 360 graders reklamefilm

Mange tænker på tv-branchen, når de hører ordet reklamefilm – men det er kun én af de muligheder for eksponering der opstår, når du har en professionelt produceret film i marketingsskuffen. Du kan også bruge filmen på de sociale medier, som annoncering på YouTube og overlay-annoncer på andre online medier.

Se et eksempel på en online reklamevideo her

Vi brænder for at lave videoer af en ekstra høj kvalitet, til priser hvor alle kan være med. Skal vi tage en uforpligtende snak om dine ønsker? Indhent tilbud