Videoredigering

Det er i redigeringsfasen man kan tilføre ægte magi til sine videoer.

En gennemført og professionel videoredigering kan gøre hele forskellen for dit projekt, uanset om der er tale om en reklamefilm, en viral film eller noget helt andet.

Det siger måske sig selv, men videomediet er visuelt orienteret og dine seere sidder med øjnene fæstnet på skærmen, når de starter din video – og derfor skal det hele være 100% i orden.

Videoredigeringens muligheder

At optage en video i ét stræk med direkte lyd er næsten umuligt at få gjort perfekt.

Men vælger man i stedet at optage i små bidder, og derefter klippe delene sammen, får man både udnyttet den fine effekt der opstår ved forskellige kamerapostioner og man undgår at skulle starte hele optagelsesprocessen forfra, hvis man skulle blive forstyrret eller der opstår noget andet utilsigtet.

Man får også mulighed for at tilføre videoen en perfekt voiceover, underlægningsmusik, filtereffekter – og meget, meget mere. Det skaber en uvurderlig dynamik i dine videoer, som vil fastholde dine seere på en helt anden måde, end du er vant til.

 

Vi brænder for at lave videoer af en ekstra høj kvalitet, til priser hvor alle kan være med. Skal vi tage en uforpligtende snak om dine ønsker? Indhent tilbud