Virale videoer

Over en tredjedel af en gennemsnitdanskers internetforbrug anvendes på Facebook, Google og YouTube og der er derfor et kæmpe synlighedspotentiale i viral reklame, der bare ligger og venter på at blive udnyttet, uanset om du har en virksomhed, ejer et brand eller arbejder produktspecifikt.

Vil man ses på de sociale medier og i andre onlinesammenhænge, kræver det dog en aktiv indsats og opskriften på en succesfuld viral kampagne kan være kompleks – hovedingrediensen er dog, ikke overraskende, at folk deler din video overalt på nettet. Sociale medier, blogs, nichemedier og nyhedssites.

Det handler derfor om at få produceret virale videoer, der er umulige at lade være med at dele for personer i netop din målgruppe. Vi kender hemmelighederne bag succes og kan hjælpe dig med det hele – lige fra udvikling af videokoncept og strategi til boost og implementering på YouTube.

Timing som succesparameter

Når man vil positionere sig selv eller sit brand online, handler det om at være det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.

Tidens strømninger kan være altafgørende for succesen med virale videoer og såkaldt newsjacking er en oplagt mulighed for at sætte fokus på dig selv og din virksomhed.

Under VM 2014 bed Luis Suarez eksempelvis sin italienske modspiller i skulderen og overalt på nettet skød det frem med parodier og virale reklamer, der lænede sig op ad begivenheden – med stor succes for mange af spillerne indenfor onlinemarketing, fordi alle delte, likede og kommenterede på de sociale medier.

Vigtigheden af tilstedeværelse i de afgørende øjeblikke kender vi alt til hos Videofabrikken – og derfor har vi også mulighed for at producere hurtigt, hvis du har behov for netop det.

Se et eksempel på en viral video med +70.000 visninger på YouTube

YouTube link: https://www.youtube.com/watch?v=CKml_LYrna0

Vi brænder for at lave videoer af en ekstra høj kvalitet, til priser hvor alle kan være med. Skal vi tage en uforpligtende snak om dine ønsker? Indhent tilbud