Virksomhedsvideo

I en verden med mange spillere på banen er det vigtigste at du og din virksomhed efterlader et indtryk, så I bliver husket og kunderne er i stand til at skelne netop jeres virksomhed fra konkurrenternes.

I modsætning til en traditionel brochure, der blot bliver bladret igennem sporadisk eller et nyhedsbrev, der kun sjældent bliver åbnet lægger en virksomhedsvideo op til et helt andet engagement – for det ér svært at få øjnene væk fra en virksomhedsfilm, der er lækkert produceret og har et godt indhold.

Profilfilm

Præsentér din virksomhed eller dig selv med en virksomhedsvideo på samme måde, som du ville præsentere et produkt med en produktvideo. Det er en nyskabende form for branding, som siger mere end 1000 ord.

Der er mulighed for at benytte en profilfilm, eller virksomhedsfilm, i flere forskellige sammenhænge, hvilket gør din investering i en professionel video yderst rentabel.

Du kan lægge din profilfilm på jeres hjemmeside som en pendant til de traditionelle ”Om os” tekster, som enhver hjemmeside byder på – og skal du på messe eller udstilling er der mulighed for at afspille jeres video i forbindelse med jeres udstillingsstand.

Derudover er det oplagt at lade filmen afspille i jeres reception, venteværelse eller foyer. På denne måde kan I allerede kort efter kundernes ankomst påvirke dem i positiv retning og fortælle om jeres virksomhed og alle de spændende produkter og ydelser, I tilbyder.

Virksomhedsfilm til alle brancher

Ingen branche er for lille eller for nichepræget til en virksomhedsfilm – har du potentielle kunder, har du nemlig også nogen du kan imponere med en virksomhedsvideo. Det hele handler blot om at strategien er optimal, og dette hjælper vi naturligvis også med.

Så uanset om du er et mindre hotel, der gerne vil præsentere jeres faciliteter i receptionen eller en verdensomspændende produktionsvirksomhed, der vil fortælle om jeres historie sidder vi klar til at finde den perfekte løsning til dig.

Vi brænder for at lave videoer af en ekstra høj kvalitet, til priser hvor alle kan være med. Skal vi tage en uforpligtende snak om dine ønsker? Indhent tilbud