YouTube reklamer

Hvis du skal have succes med reklamer på YouTube er det vigtigt, at din video er af høj kvalitet, værd at se og har et klart budskab.

Vi kan hjælpe dig med alle 3 ting og med mange års erfaring fra branchen, ved vi, hvad der fungerer.

Produktion af YouTube reklamer

Du kan bruge YouTube reklamer, uanset hvad du gerne vil sælge. Det kan være alt fra et produkt eller et budskab til en virksomhed eller din profil.

Den største fordel ved YouTube reklamer er nemlig, at du selv vælger din målgruppe.

I og med at vi allerede tager udgangspunkt i din målgruppe under produktionen af din YouTube reklame film, kan vi derfor i samarbejde med dig tilrettelægge en unik markedsføringsplan, der sikrer dig en god ROI, uanset om dit mål er salg eller branding.

Derudover sikrer vi også, at du kan bruge dine YouTube reklamer på en lang række andre medier – f.eks. dit eget website, andre sociale medier og endda i forbindelse med offline markedsføring, som eksempelvis produktdisplays. Det giver en god fleksibilitet og høj værdi for pengene, når en reklamefilm pludselig får en 360 graders dimension.

Optimering af din kampagne på YouTube

Udover produktion af YouTube reklamer, er vi også mestre i selve annonceringsaspektet, så din markedsføring bliver både rentabel og succesfuld. Det er uanset, om du vil bruge reklamer på YouTube som In-stream, Pre Roll eller In-Stream annoncering.

Du kan læse mere om mulighederne for YouTube annoncering her

Eksempel på en YouTube reklame

 

 

Vi brænder for at lave videoer af en ekstra høj kvalitet, til priser hvor alle kan være med. Skal vi tage en uforpligtende snak om dine ønsker? Indhent tilbud