YouTube In-Stream annoncering

Pre roll VF

Vi ser desværre alt for tit at virksomheder langt fra får nok udbytte af deres In-Stream annoncering på YouTube. Vores erfaring viser, at det til dels er fordi videokampagnerne ikke er opsat og målrettet korrekt men bestemt også fordi videoerne slet ikke er produceret ud fra en YouTube strategi, så de skaber resultater.

Hvad er en In-Stream annonce?

YouTube In-Stream Ads vises før en video bliver afspillet. Brugeren har mulighed for at skippe efter de første 5 sekunder eller de kan vælge at se den færdig og klikke sig videre til dit website.
Selvom denne type annoncering er målrettet, afbryder du stadigvæk brugeren i det, de var i gang med. Det er derfor vigtigt, at du ikke har for mange budskaber og at budskabet er tydeligt, kort og præcist. Du har 5 sekunder til at fange folks opmærksomhed, så det handler om at være skarp.
Den optimale længde på en YouTube In-Stream video er 30 – 40 sekunder.

Hvornår skal du benytte dig af YouTube In-Stream annoncering?

In-Stream annoncering er en god måde at få masse eksponering og branding samt direkte trafik til dit website på.
Når folk klikker på videoen, bestemmer du selv, hvilken landingsside brugeren skal lande på. Det er derfor vigtigt at sende brugerne ind på den mest relevante landingsside i forhold til indholdet i videoannoncen eller lave en decideret kampagnelandingsside til annoncen.
Når du laver en strategi for din YouTube annoncering, er det derfor vigtigt at have i baghovedet, at du har brug for strategi der rækker langt ud over selve din video. For det er først når selve din video, din annoncering og måden du tager imod dine besøgende på går op i en højere enhed, at din kampagne kan blive succesfuld.

Kom nemt i gang med In-Stream

Lad os hjælpe dig eller din virksomhed med at udarbejde en In-Stream-annonceringsstrategi som skaber resultater.
Vi sørger for, du let kommer i gang med dit allerede eksisterende videomateriale, som vi tilretter og skræddersyr til din YouTube-kampagne ved at redigere det ud fra vores erfaringer i, hvad der virker hos netop din målgruppe. Derudover hjælper vi dig med at opsætte din kampagne, så den bliver skarp og præcis – både i forhold til målgruppe og budskab.

Vi brænder for at lave videoer af en ekstra høj kvalitet, til priser hvor alle kan være med. Skal vi tage en uforpligtende snak om dine ønsker? Indhent tilbud