3 grunde til, at du får en bedre konvertering med det rette format!

Sidste år satte vi os for at teste om formatet på en video havde indflydelse på konvertering/engagement, når de blev brugt på de sociale medier – OG DET HAVDE DET.

Vi havde i samme periode netop udviklet en video promotion pakke til IBA, som de skulle bruge i forhold til deres forskellige webinars. Vi tog derfor fat i Mette Will fra IBA og spurgte, om hun ikke var interesseret i at lave en test mellem 16:9 og 1:1 formatet, og det var hun! Vi udviklede herefter en 16:9 og en 1:1 version af den samme video og sendte den til IBA, der satte en split-test op på videoerne, hvor KPI´et for testen var besøg på den aktuelle landingsside.

NÆSTEN DOBBELT SÅ GOD KONVERTERING!

Resultatet talte for sig selv. Det kvadratiske (1:1) format konverterede 95% bedre end det brede 16:9 format, baseret på de mobile enheder, og prisen pr. sidevisning var næsten halververet.

SÅ der er ingen tvivl om, at det har en effekt at arbejde med målrettede formater, når vi benytter os af video til annoncering.

HER ER VORES 3 BUD TIL ÅRSAGEN?

1) Skubber konkurrenterne længere ned.

Når vi benytter os af 1:1, eller endnu bedre 4:5 format, så fylder vi mere af feedet/skærmen på en smartphone. Det giver os længere tids opmærksomhed, og holder den næste i køen væk lidt længere. Dermed kan det nysgerrige øje ikke helt så hurtigt se, om det er Red Bull eller influenserne, der kommer med næste feed, der evt. kan være lidt mere interessant end dit opslag!

2) Mere synlig

Din video kommer til at fremstå meget mere markant, da hele billedet bliver større inkl. dine grafiske elementer og dine undertekster. Det gør det meget nemmere for modtageren at se dit budskab (specielt fordi de fleste videoer afspilles uden lyd).

3) Du vinder tid.

I sidste ende, giver det større format dig lidt længere tid i modtagerens øjne, ikke meget, men nok til at du har den smule mere tid til at hæfte dig fast. Så når vi ser på tallene fra IBA-casen, så er den ekstra tid, der vindes i forhold til, hvad det koster at få lavet din video i et ekstra format ret værdifuld!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mød vores team

Meet out team