Nemt og velproduceret video-content

Mangel på tid er den største grund til, at mange ikke oftere får produceret video-content til fx deres SoMe-platforme, nyhedsmail eller annoncering.

Mange af vores kunder ligger inde med en masse godt videomateriale, som sagtens kan genbruges. Ved at genbruge materialet og pakke det ind på ny, har vi nemt mulighed for at skabe velproduceret video-content, som de kan bruge på div. SoMe kanaler, til videoannoncering eller i deres nyhedsbreve.y måde.

Herunder kan du se et eksempel på en video, der er produceret ud fra eksisterende materiale, som i dette tilfælde, skal indgå i en målrettet re-targeting kampagne for Vinterly Rejser.

Du kan selv komme i gang til priser fra kun kr. 2.500,00 ex moms.

Vinterly Rejser – case:

Kunde: Vinterly Rejser

Materiale til rådighed: Vinterly har allerede i dag en YouTube kanal fyldt med videoer fra deres forskellige feriedestinationer. Derudover har de videomateriale som deres eget personale har optaget på de forskellige feriedestinationer

Udfordring: Vinterly vil gerne have målrettede videoer som understøtter sponsorerede opslag og annoncering på deres SoMe kanaler.

Løsning: Vi får tilsendt information omkring opslaget/budskabet (fx målgruppe, tekst og lignende). Dernæst finder vi frem til det materiale, fra de eksisterende videoer, som passer til og producere en målrettet video på ca. 10-15 sek. Videoen kan blive målrettet med fx tekst, format og indhold.
Samarbejdet kører fast hver måned i deres højsæson.

 

Tre gode grunde til at du skal benytte dig af videocontent.

  • Modtageren husker 95% af budskabet i en video.
  • Målrettet videocontent giver 50% bedre performance.
  • 55% foretrækker video frem for billede og tekst.

 

Interesseret? Udfyld vores kontaktformular HER så kontakter vi dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mød vores team

Meet out team