VÆKST PÅ BUNDLINIEN

CASES & KUNDER

Vores vigtigste KPI er kundetilfredshed

Videofabrikken er et seriøst videobureau, der har styr på hvad de laver. Både når det kommer til videostrategi, produktion og eksponering på tværs af platforme og skærmformater. Man er ikke i tvivl om, at de arbejder med ens forretning og kunder for øje, når man benytter dem. Hos Sleeknote.com er vi i hvert fald ikke et øjeblik i tvivl om, at vi har fået fuld valuta for pengene - og vi tøver derfor ikke med at anbefale dem til andre.

CMO & Co-founder, Sleeknote

I mere end tre år har Videofabrikken været min højt værdsatte samarbejdspartner, når det gælder videoproduktion. Videoer – som vi bruger på vores website, i opslag og i kampagner på vores SoMe. Et tæt samarbejde som fungerer upåklageligt, fordi Videofabrikken holder fingeren på pulsen med alt det nye. De kan bare det dér med video. De står altid klar til at hjælpe og komme med gode råd, og så er de oveni nogle utrolig søde mennesker, som gør samarbejdet til en leg.

Journalist og presseansvarlig på IBA Erhvervsakademi Kolding

Udvalgte produktioner

 

 

 

 

 

 

Det fungerede rigtig godt for os at bruge video-workshop til vores årlige samarbejdsdag, fordi det var en mulighed for at lave en uformel ramme om et emne, som ikke alle beskæftiger sig med i hverdagen. Det var en oplagt mulighed for at bringe alle ud af deres komfortzone og give dem en anderledes oplevelse. Samarbejdet med Videofabrikken har været top professionelt fra start til slut - og den feedback vi har fået er, at det har været den bedste workshop til dato.

HR-chef, Nordic Waterproofing A/S / Phønix Tag

Bag kameraet

 

 

 

Videofabrikken faciliterede for nylig en workshop om YouTube for en stor gruppe online-ansvarlige turismemedarbejdere. Vi oplevede, at Videofabrikken hurtigt fangede vores ønsker og behov, hvilket resulterede i en workshop, der ramte plet.

Sekretariatsleder, Danske Destinationer

Mine forventninger er blevet indfriet til fulde. I hele forløbet lige fra afgrænsning af opgaven, gennem brainstorm på indholdet og i selve udførelsen har jeg oplevet et engagement og en punktlighed, der skaber stor tryghed.

CEO, BoxBudget.dk

Videofabrikken formåede at skabe lige præcis den stemning og det udtryk i filmen, som vi var ude efter, og som om gjorde, at filmen skilte sig ud. Det var vigtigt for os, at filmen havde kant, at den kunne vække nysgerrighed og få tilskueren til at stoppe op – og det lykkedes altså for Videofabrikken.

Eventudvikler, Kolding kommune
Ser det spændende ud?

Ring på 71 99 08 00 eller kontakt os til højre og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe med din vækst.

Mød vores team

Meet out team