BoxBudget

FAQ videoer

Video-content der hæver konteringen samt besvare kundernes spørgsmål.

Udfordring

BoxBudget havde et ønske om at skabe noget video-content, der kunne bruges på websitet for at hæve konverteringen samt kunne besvare de spørgsmål, som kunden måtte sidde med i købsovervejelserne. Derudover skulle videoerne også kunne bruges i annonceringsøjemed på de sociale medier.

Løsningen

Løsningen blev 4 forskellige videoer om hver deres område, der passede på kategorisiderne på websitet, og som var opbygget således, at de også brandede BoxBudget og derfor kunne bruges i annonceringsøjemed. Den 5. video, blev lavet som en how-to video, der kunne fungere organisk på de sociale medier.

Resultat

I samarbejde med kundens webbureau blev videoerne korrekt embeddet på websitet via YouTube, hvor vi havde sørget for, at videoerne var optimeret til søgemaskinen, med fokus på flest muligt relevante visninger. Ligeledes assisterende vi med opsætning af selve annonceringskampagnen på de sociale medier.

Kom med bag kameraet

Behind the scenes

Tungen lige i munden

Det er ingen sag for Lasse eller Henrik at køre baglæns på Segboard, når der skal nogle fede optagelserne i kassen.

"I hele forløbet har jeg oplevet et engagement og en punktlighed, der skaber stor tryghed, når man kaster sig ud i en ny type kommunikation."

Anne Dorthe Schelander, Direktør – BoxBudget.dk

Det er vores kunders tilfredshed
der driver vores passion

Kontakt os

Kontakt os

Kontakt os

Kontakt os

+45 71 99 08 00 team@videofabrikken.dk Få et tilbud

Vi laver ikke bare videoer
Vi leverer resultater