ECCO

Case - ECCO

ECCO er et af verdens største og førende producenter og af sko og læder accessoires. Deres produkter bliver solgt verden over, i et utal af fysiske butikker samt webshops. Vi har igennem de sidste 5 år haft et fastsamarbejde med deres hovedkontor i Tønder samt deres afdelinger rundt om i verden. Dette har resulteret i et utal af videoprojekter, blandet andet til intern træning, shoppingmalls i Dubai, kampagnevideoer til de sociale medier og meget meget mere. Herunder er et case-eksempel på kampagnevideo med fokus på at skabe inspiration og historiefortælling.

Vi udarbejdede efter en brainstorm et storyboard, der indebar, at designeren selv skulle optræde i videoen og fortælle historien bag skoen og kollektionen. For at gøre det mere autentisk og dynamisk så skulle vi også se ham i arbejde.

For at gøre produktvideoen dynamisk og inspirerende for den yngre målgruppe, blev resultatet en blanding af interview i et ”råt” miljø og forskellige dækbilleder med selve skoene, krydret med et fedt musiktrack.

Udover det tog  vi den oprindelige video og klippede den om, så den passede i både formatet til instagram og stilen, der fungerer bedst på denne platform.

Ecco ønskede at fortælle historien bag deres nye kollektion i denne produktvideo og den skulle samtidig kunne inspirere og ramme det yngre publikum.100+
Videoprojekter
15+
Sprogversioneringer
500+
Forskellige par sko
Kampagnevideo | ECCO
Vil du vide mere?
Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.
Cases form
Sender

Mød vores team

Meet out team