Kolding Kommune

Case - DesignWeek / Kolding Kommune

Design Week Kolding udspringer af Kolding Kommunes vision “Vi designer livet”, hvor er afholdes forskellige events rundt om i kommunen med fokus på "det gode design". Det er en spændende uge, hvor borgere, virksomheder, institutioner og gæster fra ind- og udland går sammen for at hylde det gode design, som skaber vækst og livskvalitet.

Kunden skulle bruge en reklamefilm til Design Week 2017 samt input til deres YouTube strategi. Reklamefilmen skulle skabe opmærksomhed/nysgerrighed og føre trafik til websitet, for at finde mere dybdegående information. Kravet til videoen var desuden, at den i sig selv også skulle afspejle design.

Vores tilgang til opgaven var, at skabe en reklamefilm, som tog udgangspunkt i de design ikoner, der er i Kolding, som man ville kunne genkende i byen. Den skulle skille sig ud fra de traditionelle reklamer i regionale tv-blokke, så derfor vi lagde stort fokus på både redigeringen og musik/lysdesignet.

Resultatet blev tre forskellige versioner af reklamefilmen, da de skulle fungere på hver deres platform, til henholdsvis Tv, YouTube og Facebook. Henrik hjalp yderligere kunden med at opsætte deres YouTube annonceringskampagne. Musikstykket blev speciel designet og blev brugt i deres radioreklamer for at skabe genkendelighed i hele kampagnen.

Det var vigtigt, at filmen havde kant, at den kunne vække nysgerrighed og få tilskueren til at stoppe op – det lykkedes for Videofabrikken.

Kristina Ladager
Kommunikationskonsulent – Kolding Kommune


5
Forskellige locations
10
Timers optagelse
6
Medieplatforme
Reklamefilm | DesignWeek
Vil du vide mere?
Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.
Cases form
Sender

Mød vores team

Meet out team