Scangrip

Produktvideo

Et fast samarbejde om produktvideoer med eget studio-setup.

Udfordring

ScanGrip havde brug for en fast videopartner, der med jævne mellemrum, nemt og effektivt, kunne producere produktvideoer til deres website, og som deres sælgere kunne vise hos kunderne.

Løsningen

Vi udarbejdede et fast koncept for opbygningen af videoerne, der indebar det visuelle udtryk, stilen og et custome musiktrack. Rammerne for manus forsendelser af produkterne til vores studie blev også aftalt, og der blev opbygget et studie-setup, som hurtigt kunne sættes op til hver optagelse.

Resultat

Vi har efter produktion af den første (reference)video, indgået en fast samarbejdsaftale om produktion af videoer til ScanGrip. Herefter fik vi løbende manus og produkter tilsendt, og kunne nemt og effektivt levere produktvideoerne.

Kom med bag kameraet

Behind the scenes

On location

I en af produktvideoerne rykkede vi ud af studiet og fandt en tom maskinhal med et fedt look, hvor vi kunne optage pandelampens lyskegle.

Inspektion af Audi A3

Da vi ikke havde plads til en stor Audi A3 i studiet, fandt vi et autoværksted, hvor vi kunne få nogle gode skud af inspektionslampen i brug.

"Vi oplever stor professionalisme, megen lydhørhed og en lyst til hele tiden, at udfordre vores egne tanker om vores videoprojekter."

Michael Aagaard Pedersen, Webmaster – ScanGrip.com

Det er vores kunders tilfredshed
der driver vores passion

Kontakt os

Kontakt os

Kontakt os

Kontakt os

+45 71 99 08 00 team@videofabrikken.dk Få et tilbud

Vi laver ikke bare videoer
Vi leverer resultater