Sleeknote

Videoproduktion workshop

En teknisk workshop med fokus på at oplæring i intern videoproduktion.

Udfordring

Sleeknote havde udarbejdet en strategi for deres video-content, der krævede, at de kunne håndtere det internt. Derfor tog de kontakt til Henrik for at få hjælp til hele processen fra best-practice i forberedelsen og under optagelsen, til indkøb af udstyr, opsætning af udstyret og ikke mindst til redigeringen.

Løsningen

Efter en god snak med Sleeknote omkring deres strategi, ressourcer og budgettet, så udarbejdede Henrik i første omgang en indkøbsliste til dem, assisterede i forbindelse med opsætningen og brugen af udstyret. Dernæst gik turen til Århus, hvor Henrik gennemgik best-practice i forberedelsen og under optagelsen.

Resultat

Det resulterede i, at Sleeknote nu selv er i stand til at varetage deres egen videoproduktion internt, og de kan nu nemt og hurtigt kan få produceret noget video-content, der matcher deres strategi. Redigeringsarbejdet har Sleeknote efterfølgende valgt at outsource til ekstern leverandør.

Kom med bag kameraet

Behind the scenes

Facebook live

Mens Henrik gennemgik best-practice i Århus, startede Emil fra Sleeknote en Facebook live-video, så hans følgere også kunne få del i de gode tips.

Kontakt os

Kontakt os

Kontakt os

Kontakt os

+45 71 99 08 00 team@videofabrikken.dk Få et tilbud

Vi laver ikke bare videoer
Vi leverer resultater