Facebook insights

Få indsigt i dine brugers adfærd

Få indsigt i dine brugers adfærd og skab værdi via Facebook Insights

Sociale medier som Facebook giver os gode muligheder for være i direkte dialog med kunderne, gennem skræddersyet indhold. Men for at have succes og nå dine mål, skal du vide, hvad der netop fungerer i forhold til din målgruppe.

Facebook Insights er et kraftfuldt værktøj til dem, der ønsker at spore og skabe bedre brugerinteraktion. Facebook indsigts rummer en lang række muligheder for at trække statistik og data, som gør, at du kan blive endnu skarpere på både din målgruppe og strategi for markedsføring på Facebook.

Du kan bla. se:

  • Hvem der liker dit content
  • Hvem ”nævner” dig
  • Demografi & Geografi
  • Din rækkevidde
  • Hvilke enheder der benyttes

Og meget mere…

Skal vi hjælpe dig med at indsamle de rigtige data fra Facebook? Kontakt os her eller ring på 71 99 08 00 for en snak om dine udfordringer, og hvordan vi kan hjælpe. Det er helt uforpligtende.

Skræddersyet Insight-opsætning

Udgangspunktet for at trække god værdi ud af Facebook Insight er at have et en klar strategi for, hvilke parametre der skal måles på i forhold til dit projekt, så vi kan sikre os, at de fastsatte KPI´er kan måles, og at vi når det fastsatte mål med din kampagne.

Når du kontakter os finder vi sammen ud af, hvilke data der er relevante netop for dit projekt, så vi kan se resultatet af indsatsen.

Skal du have hjælp med at få indsigt?

Udfyld formularen via knappen til højre. Så tager vi en snak om dine muligheder.

Mød vores team

Meet out team