Få overblik over de vigtigste sider

HTML Sitemap

Her finder du et overblik over vores specialistområder, guides, undervisning og andet relevant indhold fra Videofabrikken. Vi har opdelt siden i emner, så du nemmere kan finde det, du søger:

 

Specialistområder:

Produktion – Her finder du information om vores kompetencer i forhold til videoproduktion, og hvilke relevante løsninger vi arbejder med hos Videofabrikken. Videoproduktion kan have mange formål og ved at finde den rigtige løsning til projektet, får du skabt det bedst mulige resultat.

 

Testimonialvideo – Med en testimonialvideo kan du på en god og effektiv måde fortælle om kundernes erfaringerne med dine produkter eller løsninger. Det kan give et billede af både virksomheden, medarbejderne og måden I arbejder på, på en anden måde end blot tekst og billeder. En testimonialvideo har mange anvendelsesmuligheder og kan både benyttes på jeres website, nyhedsbrev eller til annoncering.

 

Onboarding film – Onboarding videoer kan have mange forskellige formål og er en god effektiv måde at videregive information til jeres medarbejdere. Onboarding videoer kan både anvendes i forhold til oplæring af nye medarbejdere eller implemtering af nye tiltag og sikre dig, at alle får den samme information og derved er helt up-to-date i forhold til aktuelle tiltag i virksomheden.

 

Produktvideo – Produktvideoer kan have rigtig mange formål og kan have en rigtig stor positiv effekt for din virksomhed.

Her kan du læse om, hvordan du med en produktvideo kan vise dit produkt på en anderledes og detaljeret måde. En produktvideo kan både anvendes i forhold til webshop, til online annoncering eller en produktpræsentation. Det skaber en stor troværdighed omkring produktet hos forbrugeren.

 

Video til sociale medier – Under videoer til de sociale medier finder du information om, hvordan du på en unik måde kan kommunikere til din målgruppe gennem deres mest fortrukne medie type. Med videoer på de sociale medier kan du både øge din synlighed, få bedre konvertering og skabe mere trafik.

 

Præsentationsvideoer – Her kan du finde information om, hvordan du kan få produceret en præsentationsvideo, som bliver husket. En præsentationsvideo kan bruges i mange forskellige sammenhænge, så du får mest muligt ud af din investering, og at den ikke mindst opfylder dit mål og KPI´er. Her finder også du også mere info, hvis du skal have produceret en eventvideo, profilfilm, rekrutteringsvideo, speed-drawing eller instruktionsvideo.

Reklamefilm – Hvordan laver du en god reklamefilm? Hvordan sikrer jeg at mine kampagnemål nås? Hvor skal min reklamefilm vises? – Det er blandet noget af det, du kan finde information om her. Når du skal have lavet en reklamefilm, er det vigtigste, at den afspejler din virksomhed og rammer plet hos din målgruppe og ikke mindst, at du opnår de mål og KPI´er, du har med kampagnen.

 

Videoannoncering – Her får du information om, hvordan du får mere salg, øget synlighed og flere leads med videoannoncering. Når vi skal finde den helt rigtig løsning for din videoannoncering, tager vi altid udgangspunkt i dine mål og målgrupper og finder frem til de helt rigtige kanaler. De kanaler vi arbejder med, kan fx være LinkedIn, Facebook, Instagram, YouTube, Tv-reklame og biograf reklame.

 

Videostrategi – Her finder du information om, hvordan du med en skarp videostrategi kan udnytte det fulde potentiale af din investering. Når vi udarbejder en videostrategi, er det altid med fokus på at fastlægge KPI´er og målsætninger, og vi skræddersyer en videostrategi til dig, der sikrer dig maksimalt vækstpotentiale. Det foregår altid i tæt samarbejde med dig og dit ambitionsniveau for din virksomhed.

Mød vores team

Meet out team