Video til Linkedin

Linkedin video

Med en LinkedIn video når du længere ud til målgruppen og styrker dit professionelle netværk.

Hvad end du bruger LinkedIn til skabe relationer, vidensdeling, branding, rekruttering eller noget helt andet, så vil du styrke dit budskab markant ved at bruge video.

Der er mange muligheder for at bruge video på LinkedIn, men fælles for dem alle er at de, som udgangspunkt, henvender sig til det professionelle erhvervsliv.

Opslag
Tænk på de tekstopslag du allerede laver i dag. Er der nogle af dem der kunne være lavet som en video? Det er der helt sikkert, så allerede dér er første mulighed. Det kan fx være produktfremvisninger, virksomhedspræsentationer, nye kampagner, events, nyheder fra din virksomhed, vidensdeling eller noget helt andet – mulighederne er mange.

Din virksomhedsside
På din virksomhedsside har du sikkert, allerede i dag, en lang beskrivelse af din virksomhed. Hvorfor ikke lave en video, der også visuelt fortæller om jer? Med video er det nemmere for læseren/seeren at få et indblik i jeres kultur og stemningen i virksomheden. Videoen kan også bruges til at brande jeres virksomhed i den retning I måtte ønske.

Din private profil
På samme måde som din virksomhedsside, kan du med fordel bruge video på din egen private linkedin side. Du har nemlig mulighed for at ligge video op under ”media” i dit cv. Her kan du fx vise dit netværk hvilken virksomhed du arbejder for, via en virksomhedspræsentations video. Du kan også dokumentere et projekt du har arbejdet på fx via en eventvideo, kampagnevideo eller måske en produktvideo.

Rekrutteringsvideo
Mange forbinder nok LinkedIn med rekruttering, og derfor er det også oplagt at lave en rekrutteringsvideo, som du kan bruge aktivt på denne platform. Det kan være en video til et konkret jobopslag eller en mere generel video, der beskriver hvordan det er at arbejde i din virksomhed.

Kontakt os og få et skræddersyet tilbud

Det er vores kunders tilfredshed
der driver vores passion