YouTube reklame

YouTube reklame

Med en YouTube reklame kan du ramme din målgruppe på verdens største videoplatform.

Vi tilbyder ikke alene produktion af videoer til brug i YouTube kampagner, men også opsætning og monitorering af din videoannoncering.

YouTube har unikke muligheder for segmentering og målrettet markedsføring, som for eksempel både geografiske, demografi og tidligere besøgte websitets, også kaldet re-marketing.  YouTube åbner hele tiden op for flere muligheder inden for videoannoncering. Fx kan du selv vælge om betalingen for dine YouTube ads skal ske pr. klik, eller hver gang en bruger har set din video færdig.

Vi har mange års erfaring med, hvad der fungerer godt på denne platform, både i opbygningen af selve videoen og det efterfølgende eksekveringsarbejde. Vi hjælper dig også gerne med søge-optimering af dine videoer, så videoerne vil dukke op i brugernes organiske søgeresultater.

Der er store muligheder og et meget stort overset potentiale på denne platform. Omkostningerne er relative lave her og med de målretningsmuligheder, der findes, vil din Return-on-Investment være relativ høj.

Kontakt os og få et skræddersyet tilbud

Det er vores kunders tilfredshed
der driver vores passion