Passer vi sammen?

Vi tror på, at forventningsafstemning er halvdelen af løsningen – lær om vi passer sammen her:

“De bedste resultater bliver skabt, når der er det rette match.”
Hos Videofabrikken elsker vi at skabe vækst hos vores kunder, og det er dét, der får os til at springe ud af sengen hver morgen.

Vi er passionerede videonørder med forretningsforståelse, og vi gør en dyd ud af konstant at følge udviklingen indenfor online marketing – hvilket gavner vores kunders forretning.
Vores højeste prioritet er, at skabe maksimal værdi hos vores kunder. Derfor vil vi kun byde ind på et samarbejde, når vi er det perfekte match.

Er du i tvivl, om vi er et match, så er du velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak."

Det perfekte match…

 1. Hvis du ikke udelukkende søger den laveste pris – men kigger efter nogen, der kan hjælpe dig med at skabe værdi for din virksomhed. 
  Vores priser er baseret på vores faglige erfaring, effektiviteten i vores arbejde samt det unikke setup vi tilbyder vores kunder – hvilket kommer til udtryk i de resultater, vi skaber.
  Derfor plejer vi også at sige, at vi faktisk er billigere end mange andre – men i det lange løb, da værdien vi genererer vil være større.
  Så leder du efter den laveste pris, uden at tage højde for de samlede fordele og den værdi der skabes, så er vi ikke det rette match.
 2. Hvis du ikke blot er ude efter et hurtigt og nemt resultat, men ser video som en del af din markedsføringsplan i det lange løb.
  Vi skaber resultater og spotter potentiale baseret på den aktuelle kunderejse og adfærd, så det kan tage lidt tid inden de reelle resultater, viser sig på bundlinjen. Men ved hjælp af delmål og evaluering vil vi altid kunne se, om vi er på vej i den rigtige retning, eller om der skal justeres på tingene. Så derfor er det væsentligt for os, at du grundlæggende har et ønske om et samarbejde – selvfølgelig baseret på din tilfredshed som kunde og altså ikke lange kontraktbindinger.
 3. Hvis du søger en troværdig partner indenfor videoproduktion og videomarkedsføring som sikre din udvikling. 
  Hos Videofabrikken vil vi gerne være proaktive, og vi elsker at kunne være med til at udvikle positiv vækst sammen med vores kunder. Det bedste grundlag for dette er, når vi arbejder sammen med vores kunder over en længere periode og derved får et dybere kendskab til vores kunders behov og DNA. På den lange bane sparer det virksomheden for både tid og penge, da vi bliver en væsentlig mere selvstændig samarbejdspartner, der tidligere i processen kan spotte både tiltag og rettelser.

Mød vores team

Meet out team