Få et skræddersyet tilbud

Få et skræddersyet tilbud på videoproduktion
eller workshops. Vi sidder klar til at hjælpe dig

Få et tilbud

Video produktion

Vi har ikke en generel pris eller et pakketilbud på vores videoproduktion, da alle vores videoopgaver er unikke og altid tager udgangspunkt i den enkelte kundes behov og mål.
Vi tager altid udgangspunkt i jeres budget og leverer det bedst mulige resultat inden for jeres rammer.

Læs mere om løsningerne

Pre-Produktion

Pre-produktion er et af de vigtigste elementer i hele processen. Det er her vi fastlægger, hvilke mål kunden gerne vil opnå, hvem vi helt præcist vil ramme med videoerne og hvilke kanaler videoerne skal anvendes på.

Når alt dette er på plads, kan vi lægge den bedst mulige plan samt forventningsafstemme, for det efterfølgende forløb og sikre, at vi får det rette materiale i forhold til målgruppen og kanaler, i form af redigering, formater og look & feel.

Optagelse

Baseret på konceptets indhold og rammer, kan optagelserne finde sted enten hos kunden, en ekstern location eller i vores studie. Inden optagelserne vil vi udarbejde et storyboard og en tidsplan for optagelserne, så vi kan være så effektive som muligt, når kameraerne først kører.

Alt efter opgavens størrelse er vi 1-2 mand afsted på optagelser. Dette vil altid på forhånd være afklaret i prisoplægget.

Vi sørger selvfølgelig for, at have alt det fornødne udstyr med til at løse opgaven.

Redigering

Redigering består af mange forskellige elementer og her er der næsten ingen grænser for hvad der er muligt.

Baseret på det look & feel og de formater, vi fastlægger i vores pre-produktion, er det i redigeringen at vi klipper, color grater, animerer, tilføjer musik og arbejder med grafik og logo.

Eksekveringen

For at opnå en god ROI og få størst mulig synlighed, af det materiale vi har produceret, er det vigtig at have en strategi for eksekveringen, med fokus på kanaler, annoncerings muligheder og evt. SEO-optimering af videoerne. Alt dette med målgruppens ”consumer journey” og mediepræferencer, som omdrejningspunktet, i forhold til kundens produkter eller ydelser.

Workshop

Hvad koster en workshop?
Ligesom med video, har vi ikke en fast pris på workshop. Vi skræddersyer altid vores workshops bedst muligt ud fra dit budget og dine problemstillinger, og vores priser er individuelle og baseret på følgende parametre:
Forberedelsestid, transport, antal deltagere, workshoppens længde eller kundens niveau/behov

Vi tager altid udgangspunkt i jeres budget og bestræber os på, at komme med det bedst mulige resultat inden for jeres rammer.

Læs mere om workshop

Kontakt os

Kontakt os

Kontakt os

Kontakt os

+45 71 99 08 00 team@videofabrikken.dk Få et tilbud

Vi laver ikke bare videoer
Vi leverer resultater