International videomarketing

Nå ud over landegrænsen og ram nye markeder

Få mere global vækst med international videomarketing

Med +1200 leveret master filer, +100 glade nationale og internationale kunder samt et gennemtestet video-workflow, har vi siden 2013 opbygget erfaringer med at skabe vækst på tværs af landegrænser.

Vi hjælper mange af vores kunder med internationalisering af deres videoer, så de kan anvendes uden for landets grænser og være til gavn på andre markeder, agenter eller distributører.

Det giver dig en unik mulighed for at få mest muligt ud af dine videoer og derved få et endnu bedre ROI.

Vi står blandt andet for oversættelse til nyt sprog, hvad enten det er tekst eller speak, målrettede Call-to-action til en given by, events eller nye versioneringer.

Lad os hjælpe dig med at indfri dit digitale potentiale i udlandet.

Skræddersyet strategi for international vækst via video

Udgangspunktet for vores samarbejde er, at alle kunder har unikke behov. Den rette strategi afhænger nemlig af faktorer som dit forretningsområde/branche, konkurrencesituation såvel som målgruppe – og ikke mindst dine ambitioner.

Når vi indleder samarbejdet, finder vi derfor en plan med en målsætning, som afspejler dig og dine ønsker. Det tager sig ud i inddragende dialog, så vi, gennem løbende sparring, fører projektet ordentligt i land. Vi går åbne ind i dialogen og forventningsafstemmer, så du er sikker på at kende dine muligheder og begrænsninger gennem hele processen.

Hvorfor vælge Videofabrikken?
3 hurtige…

Hvis Videofabrikken hjælper dig med internationalisering af din videomarkedsføring, kan du forvente:

  • Forretningsforståelse. Strategien og planen for din internationalisering sker med udgangspunkt i din forretning og situation
  • Fuld åbenhed. Vi taler åbent om viden, værktøjer, metoder og resultater
  • Inddragelse. Den bedste videostrategi til den internationale ekspansion af din forretning bliver skabt gennem løbende sparring
Skal vi samarbejde?

Ring på 71 99 08 00 eller kontakt os til højre og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Mød vores team

Meet out team