Videostrategi

Få hjælp til definering af en videostrategi, der kortlægger din virksomheds fulde potentiale

Øg din virksomheds vækst med en skarp videostrategi

Alt for mange virksomheder misser det reelle potentiale, fordi de ikke har en gennemtænkt videostrategi, der sætter retningen for deres videomarkedsføring.

Hvorfor udarbejde en videostrategi?

Uden en video, med gennemtænkte KPI’er, forretningsmål og fokus på uopdyrket potentiale, risikerer du at fejlinvestere og miste muligheder for øget omsætning. Et af Videofabrikken´s primære fokusområder er at fastlægge KPI’er og målsætninger – og ikke mindst skræddersy videostrategien, der maksimerer dit vækstpotentiale.

Skal vi tage en uforpligtende snak om en videostrategi? Kontakt os her eller ring på tlf. 71 99 08 00.

Indholdet i en videostrategi kan variere efter behov, men fire punkter vi altid inddrager er:

  • Brainstorm session
  • Potentialeanalyse
  • Fastsættelse af KPI’er og mål
  • Køreplan til eksekvering af strategien

Vi hjælper dig godt på vej

Et godt fundament er altafgørende for en god og langsigtet videostrategi. Videomarkedsføring kræver nemlig navigation af meget høj kompleksitet. Hos Videofabrikken har vi en stor knowhow inden for strategi og eksekvering; vi kender til faldgruberne og ikke mindst, hvordan vi imødekommer dem.

Vi har erfaring med at skabe vækst for både B2B og BtC -virksomheder og organisationer – eksempelvis via online videoannoncering, videoer på sociale medier, videoSEO og meget mere. Altid med fokus på, hvad der er relevant for dine mål og målgrupper.

Vi baserer vores beslutninger på vores vækstorienterede tilgang og brede erfaring – alt sammen med fokus på din bundlinje. Vi arbejder både holistisk og specialiseret med alle relevante faktorer for din virksomhed og forretningsområde; med fuldt fokus på, at vi sammen når i mål med dine KPI-tal.

Videostrategi for vækst

Videostrategien starter hos dig selv. Du skal tage stilling til ambitionsniveauet og forventningsafstemme internt, så du sætter realistiske og opnåelige mål for din virksomhed og medarbejdere. Det skaber fokus og motivation i virksomheden.

Når du, i samarbejde med os, er blevet skarp på egen situation, kan vi sammen formulere en plan, der udgør din videostrategi – også hvis du er interesseret i internationalisering.

Skræddersyet strategi

Vi har ekspertviden og bred erfaring med at skabe løsninger for alle salgs virksomheder, der ønsker professionel rådgivning til at formulere målsætninger og en videostrategi.

Vi hjælper gerne med at finde og definere KPI’er samt formulere videostrategien, der på bedst mulig vis guider jer i mål. Vi kan ikke gøre det selv, og vi lader ikke som om, vi ved alt. Kun ved at inddrage dig løbende og i en uddybende dialog om din forretning og marked, kan vi konkretisere de vigtigste mål for din virksomhed, og derved hjælpe dig med at realisere din vækstplan.

Hos Videofabrikken kan du derfor forvente åbenhed omkring projektet, forventninger og resultater. Du vil opleve ærlig dialog, da en ordentlig videostrategi kræver løbende sparring.

 

 

Skal vi samarbejde?

Ring på 71 99 08 00 eller kontakt os til højre og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe med din vækst.

Mød vores team

Meet out team