Facebook videoannoncering

Vi er eksperter i Facebook videoannoncering – skal vi også hjælpe dig?

Tiltræk flere kunder via målrettet Facebook videoannoncering

Facebook er en unik markedsføringskanal til at bygge bro mellem din virksomhed og din målgruppe. Via målrettede videoannoncer på Facebook kan du ramme din målgruppe med stor præcision.

Videoannoncering på Facebook er en af de mest effektive markedsføringsformer til at engagere din målgruppe og tiltrække potentielle kunder. Gennem detaljeret demografisk afgrænsning kan du målrette dine videoannoncer på Facebook mod specifikke personer. Det sikrer, at dine videoannoncer altid bliver vist for brugere, der er relevante for din virksomhed.

Skal vi hjælpe dig med effektiv og målrettet videoannoncering på Facebook? Kontakt os her eller ring på 71 99 08 00 for en uforpligtende snak om dine muligheder.

3 imponerende facts om Facebook: 

  • 1.8 milliarder aktive brugere anvender Facebook hver måned (Q4 2016, Statista)
  • Gennemsnitlig tidsforbrug pr. besøg på Facebook er 20 minutter (Infodocket)
  • Hvert minut skriver Facebooks brugere 510.000 kommentarer, udgiver 293.000 statusopdateringer og uploader 136.000 billeder (The Social Skinny)

De sociale medier er i stigende grad blevet effektive platforme for virksomheder til at øge interaktionen med deres målgruppe og potentielle kunder online. Det betyder, at der er stor værdi for din virksomhed i at være synlig på Facebook. Det kræver dog, at din markedsføring er velovervejet, målrettet og relevant. Din videoannoncering skal skabe relationer og opmærksomhed om dit brand og samtidig give værdi for din målgruppe og dine potentielle kunder.

Nøjagtig målretning af dine videoannoncer

Facebook kender din målgruppes adfærd og interesser. Det giver dig unik mulighed for at ramme plet med i din målgruppe med målrettede videoannoncer.

Du kan blandt andet målrette dine videoannoncer ud fra:

  • Køn
  • Alder
  • Geografisk placering
  • Interesser
  • Uddannelse
  • Og meget mere

De mange segmenteringsmuligheder sikrer, at du når ud til relevante brugere med budskaber, der skaber opmærksomhed og interesse.

Markedsføring med mange fordele

Videoannoncering på Facebook sikrer dig først og fremmest øget online synlighed, men der er mange andre fordele ved at benytte Facebook som platform til din markedsføring:

Effektiv markedsføring. Du kan nemt selv justere budgettet og opnå gode resultater – selv med et lille budget.

Nå ud til potentielle kunder. Mange brugere benytter Facebook dagligt. Det giver dig gode muligheder for at ramme dine potentielle kunder med din videoannoncering.

Simpel og præcis målretning. Du har mulighed for at målrette dine annoncer, så du opnår præcise og brugbare resultater med din annoncering.

Få overblik over din videoannoncering. Du får det fulde overblik over effekten af din videoannoncering, samt hvem der har interageret med dine videoannoncer.

Brug for hjælp til effektiv Facebook videoannoncering?

Så lad os tage en snak – ring på 71 99 08 00 eller udfyld formularen bag knappen til højre.

Mød vores team

Meet out team