Instagram videoannoncering

Vi er eksperter i Instagram videoannoncering – skal vi også hjælpe dig?

Få flere kunder via målrettet Instagram videoannoncering

Din videoannonce på Instagram kan laves i to forskellige former, enten som et videoopslag eller i en story. Det er ikke helt uvæsentligt, hvilken der skal bruges, da disse to har forskellige formater og derfor visuelt fremstår og opfattes forskelligt af brugerne.

Vi hjælper meget gerne i produktionen og ombygningen af selve videoen til din videoannoncering på Instagram. For uanset om du bruger et ene eller det andet format, er der en række faktorer for selve videoen, der kan være afgørende for, om din video fungerer optimalt på platformen uanset, hvordan din annoncering sættes op.

Skal vi hjælpe dig med effektiv og målrettet videoannoncering på Instagram? Kontakt os her eller ring på 71 99 08 00 for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Videoannoncering på Instagram har mange fordele

  • Målrettet annoncering – du kan ramme præcis den målgruppe, du ønsker og spilder derfor ikke annonceringer på de forkerte kunder.
  • Godt overblik over din annonceringskampagne og godt indblik i resultaterne via rapportering fra facebook insights
  • En stor del af brugerne på Instagram bruger platformen flere gange dagligt, så du har derfor rigtige gode muligheder for at ramme din målgruppe med dit budskab.
Brug for hjælp til effektiv Instagram videoannoncering?

Så lad os tage en snak – ring på 71 99 08 00 eller udfyld formularen bag knappen til højre.

Mød vores team

Meet out team