LinkedIn videoannoncering

Vi er eksperter i videoannoncering på LinkedIn – skal vi også hjælpe dig?

Øg din online synlighed via videoannoncering på LinkedIn

Ved hjælp af målrettet videoannoncering på LinkedIn kan du nå ud til dine potentielle kunder på verdens største forretningsmæssige sociale medie.

LinkedIn er hurtigt blevet et meget populært socialt medie med høj aktivitet blandt brugerne. Det betyder, at potentialet for videoannoncering via platformen er steget markant inden for de seneste år.

Med LinkedIn som platform til markedsføring af din virksomhed kan du målrette dine videoannoncer mod de helt rette personer ud fra brancher, titler og meget mere. Det sikrer, at du effektiviserer din videoannoncering og skaber større værdi – både for din målgruppe og din virksomhed.

Vil du høre mere om LinkedIn video annoncering? Kontakt os her eller ring på 71 99 08 00 for en uforpligtende snak om dine muligheder.

I takt med at markedet for online markedsføring eksploderer, og de sociale medier bliver mere og mere udbredte, har det stor betydning for din virksomhed at være synlig online. Via videoannoncering på LinkedIn øger du kendskabet til dit brand, og samtidig får du unik mulighed for at eksponere din målgruppe for relevante budskaber, der skaber engagement og opmærksomhed.

Ram plet i din målgruppe

Den største fordel ved at annoncere med video på LinkedIn er de mange segmenteringsmuligheder, der sikrer, at du kan segmentere meget præcist. På den måde kan du både ramme private brugere og relevante beslutningstagere i andre virksomheder med din videoannoncering på LinkedIn.

Du kan blandt andet målrette din annoncering ud fra:

  • Køn
  • Alder
  • Geografisk placering
  • Jobfunktion
  • Virksomheder
  • Brancher

Målrettede kampagner sikrer dig, at du altid når ud til brugere, som er relevante for dig, og derved opnår højest muligt engagement med dine videoannoncer.

Brug for hjælp til din LinkedIn videoannoncering?

Så lad os tage en snak – ring på 71 99 08 00 eller udfyld formularen bag knappen til højre.

Mød vores team

Meet out team