UDSOLGT – UDSOLGT – UDSOLGT

————————————————————————————————————————–

Nåede du det ikke?

Skriv dig på VENTELISTEN, så giver vi dig direkte besked, så snart vi har en ny dato klar. Så kan du også få styr på optagelse og redigering af video.

* indicates requiredVi har sammensat et 1-dags kursus, hvor vi deler ud af vores erfaringer med både optagelse og redigering af videoer, samt giver dig nogle helt konkrete tips til, hvordan du selv kan producere videocontent til din virksomhed. Det første kursus som afholdes i starten af marts, er desværre allerede udsolgt.

PRAKTISK INFO

DATO & TID: NY DATO KOMMER SNART
LOKATION: Videofabrikken, Fredensgade 7, 1. sal, 6000 Kolding
PRIS: 3.495,00 ex moms

AGENDA

STEP 1: FORBEREDELSE
Strategisk videomarkedsføring
Hvad er dit formål, hvor skal den fungere og hvem skal se den?

STEP 2: OPTAGELSEN
Videoopbygning & teori
Teori, tekniker og ninja tricks.

STEP 3: REDIGERING
Redigering af video
Teknikker, tips & tricks.

FLERE PRAKTISKE INFORMATIONER

Kurset henvender sig til dig der enten vil lære, hvordan du kommer i gang med video eller allerede har lidt erfaring med området.

Vi tager udgangspunkt i at du, så nemt som muligt, skal kunne implementere det du lære i dit daglige arbejde i din virksomhed. Det er derfor ikke så vigtig, om du bruger din smartphone eller et SLR kamera.

I forhold til redigering, tager vi udgangspunkt i Adobe Premier Elements, men er du Mac bruger, kan du sagtens benytte Imovie. Det er en fordel, du kender lidt til de aktuelle redigeringsprogrammer samt det optage udstyr, du vil anvende.