Lær at lave en video med din mobil

Vi har sammensat et 1-dags kursus, hvor vi deler ud af vores erfaringer med både optagelse og redigering af videoer, samt giver dig nogle helt konkrete tips til, hvordan du selv kan producere videocontent til din virksomhed. Kurset er for dig, der er nybegynder og tager udgangspunkt i både optagelse og redigering af video på din telefon.

Tilmeld dig senest d.12. april, så får du 25% rabat på prisen!

PRAKTISK INFO

HVORNÅR? Torsdag d. 26. April 2018. Kl 09:00 -16:00.

HVOR? Videofabrikken, Fredensgade 7, 1. sal, 6000 Kolding.

HVAD KOSTER DET? Prisen er 3.495,00 ex moms.
(Tilmeld dig inden d.12. april og få 25% rabat)

HVEM ER KURSET FOR?
Kurset henvender sig til dig der er nybegynder og gerne vil lære hvordan du kommer i gang med at lave dine egne videoer.

HVAD FOR JEG UD AF KURSET?
Vi tager udgangspunkt i at du, så nemt som muligt, skal kunne implementere det du lærer i dit daglige arbejde i din virksomhed. Kurset vil derfor være en blanding af teori og praksis, hvor du vil blive sendt ud på forskellige opgaver for at afprøve de forskellige teorier. Vi tager primært udgangspunkt i optagelser med din mobiltelefon samt redigering på denne.

TILMELD DIG HER:

* indicates requiredHVORNÅR ER DU TILMELDT?
Du modtager kort efter din tilmelding en bekræftelse samt en faktura, som skal indbetales straks. Din tilmelding er herefter bindende uden mulighed for refundering.

Sidste mulighed for tilmelding er TORSDAG D. 19. APRIL 2018. Der er dog kun 8 pladser på kurset, så vent ikke for længe. Du vil automatisk blive skrevet på venteliste, såfremt alle pladserne på kurset er besat.